Trainingen

Een overzicht van onze trainingen

Microsoft Excel

Volg onze Excel Basis of Gevorderd training en certificeer via een examen in ons examen centrum.

Microsoft Word

Volg onze Microsoft Word training en certificeer via een examen in ons examen centrum.

Microsoft (Office) 365

Microsoft SharePoint Online is het samenwerkingsplatform in de cloud van Microsoft dat een onderdeel is van Office 365. Deze cloudservice maakt samenwerken in de cloud mogelijk voor zowel kleine als grote organisaties. Wanneer je nog geen ervaring hebt met SharePoint 2013 binnen je bedrijfsomgeving, kan de start van SharePoint Online bijzonder lastig zijn. Deze training zorgt ervoor dat je op functioneel gebied optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die SharePoint biedt.

Microsoft PowerBI

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door het Amerikaanse softwarebedrijf Microsoft. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker.

5MOT

Wat is 5MOT? Een collectie van meer dan 400 van de meest populaire onderwerpen uit het volledige online training portfolio. Een nieuwe manier van kennisvergroting en efficiëntieverhoging, die ervoor zorgt dat medewerkers slimmer, sneller én productiever worden, zonder veel tijd te moeten investeren.

Interesse?

Klik hieronder op contact om vrijblijvend te informeren over onze trainingen en cursussen